THE END!!
Door: Yvonne
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
03 Mei 2008 | Canada, Medicine Hat
Mijn stage zit erop! En mijn chauffeur is gearriveerd! :)
Dus tijd om te vertrekken...
Allemaal super bedankt voor jullie lieve en leuke berichtjes! Echt erg fijn om ze te krijgen wanneer je ergens ver van NL vandaan bent...
We zijn er weg van!
Tot over 3 weken!!!
Heel veel groetjes,
Joep(ja, dat is mijn chauffeur)en Yvonne
03 Mei 2008 - 20:44
Noortje:
Heel veel plezier de komende 3 weken samen! Lekker vakantie vieren en rondtrekken heerlijk. -
04 Mei 2008 - 06:55
Pa En Ma:
Yvonne, proficiat met je positieve beoordeling! Na gedane arbeid... dus nu samen met Joep genieten van een welverdiende vakantie.Tot over 3 weken!!!
P.S. Doe Tonnie en Agaat de hartelijke groeten van ons (`Jerry en Mary`) -
04 Mei 2008 - 09:56
Anke Van Leeuwen:
Ook al lezen jullie dit niet meer...ik zeg: "niks meer aan doen!" Wat een ontzettend leuke foto zeg van jullie tweetjes! Tot gauw! (want waarschijnlijk als jullie dit weer lezen, zijn jullie al weer (bijna) terug.)
Dikke kus en knuffel van
Anke (zus van chauffeur ;-)) -
04 Mei 2008 - 14:16
Marlie:
yvonne, ik zou het wel weten met die capmer, lekker dooorrijden naar the states...dat afstuderen komt nog wel, haha..
Meis heel veel plezier en tot over drie weekjes!!
dikke kus MArlie -
04 Mei 2008 - 15:45
Femke:
Ha Yvonne,
Genietze van de vakantie en de geweldige reis die je gaat maken!
Groetjes uit het warme Nederland
Liefs Femke -
04 Mei 2008 - 18:09
Tante Truus:
Hoi Yvonneke,
Heel fijne vakantie nog, samen met Joep. Welverdiend zo te zien. Je kunt het, dat blijkt wel!! Dat had ik je toch gezegd..... jij kunt meer dan je denkt. Hartstikke goed. Maak er een paar onvergetelijke weken van en geniet van het samenzijn. Ik hoop je daarna gauw een keer te zien.
Ik kon een hele tijd niet computeren, vandaar dat je een tijd niets hoorde, maar nu staat hij in de kamer.
Geniet en goede reis!!
05 Mei 2008 - 19:40
Lieke:
Meid de tijd is gevlogen.
Na al dat harde werken daar mag je nu lekker gaan rondtouren met je prive chauffeur;).
Het terrasweer is hier nu echt begonnen, dus over 3 weekjes vatte we er enne wor!!
Geniet er lekker van daar en niet vergeten veel foto's te maken. Wil deze namelijk wel heel graag zien!
Groetjes aan Joep!
xxxx -
07 Mei 2008 - 11:57
Renelle:
Ha Yvonne,
Je leest dit berichtje wellicht pas na je reisavontuur, maar evengoed wens ik je toch nog heel veel plezier!! Geniet ervan en tot eind mei in Holland!!!
Liefs Renelle -
08 Mei 2008 - 11:12
Kelly:
Heyy Yvonne en Joep!
Geniet van jullie welverdiende vakantie!!! Super!!
Groetjes Kelly